Интернет-магазин спортивной одежды и обуви

Все для экстремальных видов спорта и активного отдыха: сноубординг, кайтсерфинг, виндсерфинг, дайвинг, гидроодежда, спортивная одежда, очки, маски и многое другое…
 • Телефон:
  (050) 60-30-100
  (098)4-63-63-63

  Режим работы:
  с 10:00 до 20:00
  7 дней в неделю


  👆 Testet për të testuar fleksibilitetin e trupit, si të kontrolloni shkallën e fleksibilitetit të tij

  Treguesi kryesor i forcës dhe i të rinjve të trupit tonë është fleksibiliteti i saj. Fëmijët e vegjël janë gjithnjë shumë fleksibil dhe të lëvizshëm, por fatkeqësisht me moshën e humbim këtë aftësi të mrekullueshme. Joints bëhen më pak të lëvizshme me kalimin e kohës, dhe shumë shpesh është dhimbje në shpinë. A nuk doni të vendosni një realitet të tillë? Pastaj filloni zhvilloni fleksibilitetin e trupit tani Por së pari ju duhet të vlerësoni nivelin e plasticitetit tuaj, mjafton të bëni disa teste të thjeshta.

  Shpinë.

  Për të filluar kontrollimin e fleksibilitetit të shtyllës kurrizore. Testi ynë do t'ju lejojë të përcaktoni se sa krejtësisht nyjet e shtyllës kurrizore janë të lëvizshme. Ngrihuni drejt, shtriheni përpara dhe përpiquni të rregulloni këmbët tuaja me gishta deri në dysheme. Nëse keni sukses, fleksibilitetin e shpinë tuaj mund të konsiderohet normale. Duhet të zhvilloni nyje vertebrale në mënyrë që t'i vendosni palmat tuaja në dysheme.

  Duhet të zhvilloni nyje vertebrale në mënyrë që t'i vendosni palmat tuaja në dysheme

  Testi i dytë për të përcaktuar fleksibilitetin e shtyllës kurrizore është si më poshtë: qëndroni kundër murit dhe shënoni supet me laps. Tani kthehuni 1-2 hapa nga muri, ngrini dorën tuaj të majtë dhe përpiquni të arrini shenjën që vendosni në mur.

  Fleksibilitet lateral.

  Është e nevojshme për të bërë një prirje për anët, ndërsa duart duhet të rrëshqasin përgjatë kofshës. Duke bërë këtë ushtrim, ju nuk mund të përkuleni përpara ose prapa dhe nuk duhet të rrotulloheni bustin. Nëse keni qenë në gjendje të bëni anim anësor dhe me gishtat tuaj të arrijnë në mes të nyjeve të gjurit, atëherë ju keni fleksibilitet të mirë lateral.

  Nëse keni qenë në gjendje të bëni anim anësor dhe me gishtat tuaj të arrijnë në mes të nyjeve të gjurit, atëherë ju keni fleksibilitet të mirë lateral

  Lidhjet e shpatullave.

  Për të përcaktuar fleksibilitetin e nyjeve të shpatullave, duhet të ngriteni drejt dhe t'i përhapni këmbët lehtë. Në dorën tuaj të majtë, merrni ndonjë objekt të vogël dhe ngrini dorën lart, duke u përkulur prapa kokës. Në të njëjtën kohë, uleni krahun tjetër dhe rri pas shpinës. Nëse mund ta transferoni me lehtësi objektin nga njëra anë në tjetrën, atëherë ju keni fleksibilitet të mirë të nyjeve të shpatullave.

  Lexoni gjithashtu

  Testi i dytë për të përcaktuar plasticitetin e nyjeve të shpatullave. Ngrini dorën lart vertikalisht, përkulni në bërryl dhe vendoseni pas kokës. Me dorën tjetër nga lart, kapni nyjen e bërrylit dhe përpiquni të merrni bërrylin pas kokës. Ndrysho dorën.

  Bërryl i përbashkët

  Për të kontrolluar lidhjen e bërrylit, shtrini krahun përpara, shtrini palme lart dhe maksimizoni lidhjen e bërrylit. Një tregues i mirë i fleksibilitetit të përbashkët të bërrylit është krahu i përsosur i drejtë nga shpatulla në dore.

  Nyje hip.

  Gënjeshtro në stol në mënyrë që baseni ishte në buzë, dhe këmbët tuaja vareshin poshtë nga stol. Tani përpiquni të ulni një këmbë në gjunjë. Duart e tërheqin atë drejt teje dhe shtypni atë kundër gjoksit tuaj. Mundohuni të rregulloni pjesën e dytë më parë dhe më pas uleni atë. Sigurohuni që këmbët janë gjithmonë të drejta. Nëse thembra e një këmbë të drejtë prekte dyshemenë, atëherë ju keni shtrirjen perfekte. Prova kaloi mirë nëse gju i një këmbë të drejtë tërhoqën nivelin me aeroplanin e stolit.

  Tani uluni në dysheme, shtrini këmbët para jush. Detyra juaj është që të mbështeteni përpara dhe të mbani këmbët e këmbëve tuaja me duart tuaja.

  Nëse kalon me lehtësi të gjitha këto teste për fleksibilitet, atëherë ju përgëzojmë, ju jeni plastike dhe trupi juaj është plot energji dhe forcë. Nëse keni dështuar, atëherë punoni për veten tuaj, ndiqni stërvitje shtrirë në shtëpi . Në çdo moshë, është vonë për të filluar ushtrimin e trupit tuaj dhe përmirësimin e rezultateve tuaja çdo ditë!

  A nuk doni të vendosni një realitet të tillë?

  Каталог

  Категории товаров

  Новости

  Где узнать все и обо всем
  Прожить, не владея достоверной информацией о настоящем и не строя планы на будущее невозможно. Именно для того чтобы сделать это эффективно и точно, всем нам требуется актуальная и по возможности точная

  Международная Федерация Самбо
    Ровно 25 лет назад 22 ноября из жизни ушел неповторимый борец, о стиле борьбы которого в мире говорят с восторгом по сей день и результаты которого не достиг еще не один казахстанский борец —

  Чехол huawei nova 5 pro
  Всего пара дней отделяет нас от анонса продолжателей линейки Nova от Huawei. Китайская компания готовит 3 решения, которые должны удовлетворить любые требования пользователей и вписаться в любой бюджет.

  Как может навредить неправильное утепление
  Но даже в том случае, если владелец обеспечит комплексную теплоизоляцию, без качественного утепления двери он все равно не заметит серьезных изменений. Тепло способно быстро уходить через щели, присутствующие

  Пейнтбольные баллоны
  Вам необходимо купить пейнтбольные баллоны? В нашем интернет-магазине Вы можете найти всё что нужно для этой игры, в том числе и шары. Многие знают, что пейнтбольный шарик состоит из желатиновой оболочки

  Обучение яхтингу
  Провести отпуск с пользой и отдохнуть на все 100% можно лихо бороздя моря и океаны. Научиться управлять парусной яхтой не так сложно, как кажется. Особенно приятно, что сделать это можно круглогодично.

  Бумажные Крафт пакеты с логотипом
  Как известно, в большинстве европейских стран уже давно не используют полиэтиленовые пакеты и другие виды упаковок. Полезная тенденция постепенно входит и на отечественный рынок. Бумажные пакеты крафт

  Ножи кизляр
  Вам нужен хороший кухонный нож? Не знаете, где купить легендарные ножи кизляр? Вы попали туда куда нужно. Мы понимаем, что хороший кухонный нож покупается на годы, поэтому предлагаем вам отличный выбор

  Тренировочные ножи
  Тренировочный нож – это специальный снаряд, который используется для проведения учебных поединков и занятий по отработке навыков владения ножами и нанесению ударов. Чем же отличается качественный тренировочный

  Складные ножи
  Складной нож в том виде, как мы знаем его сейчас, появился примерно триста лет назад. Именно тогда был изобретен замок, позволяющий фиксировать клинок в открытом состоянии. Но на самом деле история складных

  Контакты:

  Телефон:
  (050) 60-30-100
  (098)4-63-63-63

  ТЦ "Южная галерея", ул. Киевская 189,г.Симферополь, АР Крым, Украина

  Режим работы:
  с 10:00 до 20:00
  7 дней в неделю

  Информация для вас

  - Оплата в рассрочку

  Корзина

  Корзина пуста