Интернет-магазин спортивной одежды и обуви

Все для экстремальных видов спорта и активного отдыха: сноубординг, кайтсерфинг, виндсерфинг, дайвинг, гидроодежда, спортивная одежда, очки, маски и многое другое…
 • Телефон:
  (050) 60-30-100
  (098)4-63-63-63

  Режим работы:
  с 10:00 до 20:00
  7 дней в неделю


  10 fitore të favorshme për fotografinë mashkullore

  1. Foto në këmbë
  2. Përkundur kundër vertikale
  3. Qëndrimi asimetrik
  4. Në vendin e punës
  5. Ulur në tryezë
  6. dominues
  7. Ulur në tokë
  8. Me duart
  9. Bazuar në vertikale
  10. Mbylle

  Nuk është sekret se njerëzit zakonisht janë më të vështirë për t'u çlodhur. Veçanërisht para kamerës. Në fotot, njerëzit shpesh ose qëndrojnë në vëmendje, ose, përkundrazi, relaksuar me lojë, e cila i jep edhe më shumë ngushtësi.

  Në mënyrë që të bëhet më fotogjenik, nuk është aspak e nevojshme të shtypni të gjitha muskujt ose të bëni një vështrim brutal. Mjaft të dukesh i sigurt.

  Për ta bërë këtë, merrni një sjellje të natyrshme me një shprehje të qetë të fytyrës. Edhe nëse buzëqeshni, buzëqeshja nuk duhet të jetë e tensionuar. Ndonjëherë është e mjaftueshme për të buzëqeshur vetëm me sy.

  Një çift më shumë truket:

  1. Për të theksuar maskulinitetin e figurës, supet duhet të kthehen në aparat fotografik, dhe kofshët, në të kundërtën, pak largohen (duke folur për disa gradë, belçkë nuk është qëllimi juaj).
  2. Për një vështrim më të sigurt, duhet të drejtohet në të njëjtin drejtim si fytyra.

  Foto në këmbë

  Fytyrë të plotë

  Merrni një pozitë "të mbyllur" me krahë të palosur në gjoks. Ajo do t'ju japë besim. Vetëm mos harroni për sjellje: supet duhet të jenë të drejtuara, dhe stomaku tërhequr. Pozita është e mirë për të dyja të shtëna portrete dhe të plota.

  Gladkov / Depositphotos Gladkov / Depositphotos.com

  Përkundur kundër vertikale

  Për shembull, anash ose mbrapa, mbështetur në një mur. Duart mund të palosen në gjoks ose të vendosen në xhepa. Nuk është e nevojshme të shikoni lente, mund ta ktheni kokën në anën.

  feedough / Depositphotos feedough / Depositphotos.com

  Qëndrimi asimetrik

  Duke qëndruar përballë ose gjysëm i kthyer kah kamera, lëvizni peshën tuaj të trupit në një këmbë. Së dyti, ose vendosni mënjanë ose kaloni me të parën. Duart mund të hiqen në xhepa ose të palosur në gjoks.

  Manowar1973 / Depositphotos Manowar1973 / Depositphotos.com

  Në vendin e punës

  Ulur në tryezë

  Ndoshta kjo nuk përputhet me rregullat e mirësjelljes, por shpesh duket e mirë. Natyrisht, ju nuk duhet të ngjiteni në tavolinë me këmbët tuaja - thjesht uluni në buzë. Duart e palosur në gjoks, e vënë atë në xhepat tuaj, ose vënë ato në countertop.

  shock / Depositphotos .shock / Depositphotos.com

  Ulur në tryezë

  Mund të lëvizni pak përpara ose të ktheheni. Vendosni duart para jush ose prekni një mjekër. Nëse ka një element shtesë në foto, i kushtoj vëmendje - do të jetë më e natyrshme.

  Lenets_Tatsiana / Depositphotos Lenets_Tatsiana / Depositphotos.com

  dominues

  Lirisht ulur në një karrige, vendosni një këmbë në anën tjetër. Dora mund të vihet në krahun e dorës, në gjunjë ose të vihet në mjekër. Vetëm mos e mbështesni kokën.

  furtaev / Depositphotos furtaev / Depositphotos.com

  Ulur në tokë

  Pa mbështetje

  Uluni pak përpara. Por mos e përkulni harkun - rregulloni supet tuaja. Ju mund të vendosni këmbët tuaja para jush, dhe vendosni duart tuaja në gjunjë. Ju mund të kaloni këmbët tuaja me duart tuaja në qendër.

  photo_oles /Depositphotos photo_oles /Depositphotos.com

  Me duart

  Kthejini këmbët. Lean një dorë, e vënë tjetrën në një gjunjë të ngritur. Edhe qëndrimi më i natyrshëm - i bazuar në të dyja duart. Ky pozicion duket i madh, nëse zgjedh këndin e duhur.

  depozituar / Depositphotos depozituar / Depositphotos.com

  Bazuar në vertikale

  Lean kundër një muri apo peme. Stretch këmbën më të afërt me kamera dhe bëj një tjetër në gjunjë me dorën tuaj mbi të. Ose kalojini këmbët para jush. Qetësoni shpinën me një mbështetje, por mos u përhapni.

  Wavebreakmedia / Depositphotos Wavebreakmedia / Depositphotos.com

  Mbylle

  Kjo është mënyra më e thjeshtë, sjellja mund të jetë çdo gjë.

  Merrni shumë fotografi nga kënde të ndryshme, me emocione të ndryshme. Nëse fytyra e portretit të plotë, shikoni në lente. Nëse koka është kthyer, shiko larg. Ju mund të anim your head pak. Ju mund të sjellni në fytyrën e dorës. Buzëqeshje ose të bëni një fytyrë serioze - thjesht mos përsërisni.

  Sigurohuni që të përpiqeni të përktheni foton në b / w - pothuajse me siguri që do të bëhet e ftohtë.

  Kujdesi fotografik / Depositphotos Kujdesi fotografik / Depositphotos.com

  Sigurisht, këto nuk janë rregulla strikte. Por, duke ndjekur këto këshilla, mund të gjesh 2-3 kënde të mira. Pastaj përpara kamerës do të ndiheni më të sigurt dhe do të jeni në gjendje të eksperimentoni në kërkim të fotografive më interesante.

  Каталог

  Категории товаров

  Новости

  Контакты:

  Телефон:
  (050) 60-30-100
  (098)4-63-63-63

  ТЦ "Южная галерея", ул. Киевская 189,г.Симферополь, АР Крым, Украина

  Режим работы:
  с 10:00 до 20:00
  7 дней в неделю

  Информация для вас

  - Оплата в рассрочку

  Корзина

  Корзина пуста