Интернет-магазин спортивной одежды и обуви

Все для экстремальных видов спорта и активного отдыха: сноубординг, кайтсерфинг, виндсерфинг, дайвинг, гидроодежда, спортивная одежда, очки, маски и многое другое…
 • Телефон:
  (050) 60-30-100
  (098)4-63-63-63

  Режим работы:
  с 10:00 до 20:00
  7 дней в неделю


  Si ta mësojmë një fëmijë të notojë nga 1,5 vjeç e lart?

  1. SI TË MËSONI NJË FËMIJË PËR TË NGRITUR

  Si ta mësojmë një fëmijë të notojë nga 1,5 vjeç e lart

  Si ta mësojmë një fëmijë të notojë nga 1,5 vjeç e lart? Si të filloni dhe në çfarë uji? Si të mësoheni me pikat? (Shpjegimi i videos së dërguar me anë të abonimit për studentët që kanë blerë Kurse Video " Si të mësosh një fëmijë të notosh »)

  Shpesh duket prindërve mësoni fëmijën të notojë i cili është 1.5-2 vjeç ose më shumë është një shkencë komplekse që mund të bëhet vetëm nga një trajner profesional. Në fakt, çdo prind mund të mësojë fjalë për fjalë fëmijën tuaj për të notuar brenda pak javësh! Dhe është e lehtë, por argëtim! Ju vetëm duhet të luani me fëmijën tuaj në ujë të ngrohtë dhe shumë shpejt do të fillojë të notojë në mënyrë të pavarur. Dhe në dritën e festave të ardhshme, do t'ju tregoj, prindër të dashur, disa nga materialet nga kursi im privat, si ta mësoj fëmijën tim të notojë nga zeroja në moshën një vjeç e gjysmë dhe më të vjetër. Si t'i filloni këto lojëra?

  Shpesh, prindërit përpiqen menjëherë të mësojnë fëmijën e tyre të notojnë në det. A është e drejtë?

  Por edhe nëse uji në pishinë është i shkëlqyer, në fazën fillestare është e nevojshme të zhvillohen lojëra arsimore me foshnjën vetëm në pishinën e cekët. Ku niveli i ujit nuk është mbi rripin e një notari të ri kur ai është duke qëndruar në këmbë. Vetëm në këtë rast, ai do të ndjehet i sigurt dhe nuk do të ketë frikë të luajë me ju.

  Përmirësoni dhe shpikni lojëra me fëmijën në ujërat e cekëta të pishinës, qëllimi i së cilës është të mësoni fëmijën të zhyten në kokë sa më shpesh të jetë e mundur. Dhe në këtë drejtim, lodra të ndryshme që kanë buoyancy negative ndihmojnë shumë.

  Në të njëjtën kohë - nuk sleeves! Çfarë dëmi ata sjellin, thashë në një video të veçantë të lëshuar, që dëshiron ta shikojë atë, shkoni te linku nën këtë video.

  Dhe tani një pikë shumë e rëndësishme për sigurinë. Gjatë lojës tuaj në ujë, fëmija gjithmonë do të pengohet pak nga koha në kohë. Sa e rrezikshme është dhe çfarë të bëni për të?

  Sa e rrezikshme është dhe çfarë të bëni për të

  Me një reagim kaq të qetë, shpejt do të mësoni një fëmijë se asgjë e tmerrshme nuk ka ndodhur dhe çdo herë fëmija juaj do të zhytet gjithnjë e më shumë në ujë. Me kusht që - të keni mendje - do të jeni vetë do të zhyteni në ujë! Sepse një fëmijë i vogël nuk do të bëjë atë që kërkon vetëm prindërit e tij, por ai nuk e bën vetë. Nëse baba ose mom është interesante dhe argëtuese për të zhytur, atëherë foshnja do ta bëjë atë, përsëritet pas tyre. Mbajeni këtë në mendje dhe çojeni në këto lojëra.

  Dhe unë përsëris edhe një herë: në procesin e këtyre lojërave, fëmija mund të frenojë pak, kjo është normale! por vetëm pak, shikoni këtë !!

  Dhe së fundi - disa fjalë për notat not. Si t'i zgjedh ato si duhet për veten dhe për fëmijën, unë e kam thënë tashmë në kanalin tim, i cili dëshiron ta shikojë këtë mësim, shkoni te kjo lidhje .

  Në përfundim, do të shtoj se sapo të jeni vetë, prindër të dashur, të relaksoheni dhe të filloni të luajnë me fëmijën tuaj në ujë të cekët, atëherë shumë shpejt do të mësojë të mbajë veten në ujë dhe pastaj të notojë.

  Atë që unë ju uroj sinqerisht. Nëse doni të merrni menjëherë një sërë lojrash për të luajtur me fëmijën tuaj për t'i mësuar se si të notoni në 2-3 javë, ju mund të blini kursin tim të trajnimit " Si ta mësojmë një fëmijë të notojë "Dhe në atë, ndërsa unë them lamtumirë dhe të shoh, bye !!

  SI TË MËSONI NJË FËMIJË PËR TË NGRITUR

  GET FREE 3 VIDEO STRUKTURA

  Si të filloni dhe në çfarë uji?
  Si të mësoheni me pikat?
  Si t'i filloni këto lojëra?
  A është e drejtë?
  Sa e rrezikshme është dhe çfarë të bëni për të?

  Корзина

  Корзина пуста