Интернет-магазин спортивной одежды и обуви

Все для экстремальных видов спорта и активного отдыха: сноубординг, кайтсерфинг, виндсерфинг, дайвинг, гидроодежда, спортивная одежда, очки, маски и многое другое…
  • Телефон:
    (050) 60-30-100
    (098)4-63-63-63

    Режим работы:
    с 10:00 до 20:00
    7 дней в неделю


    Accept

    1. Класичний склад:

    Німецька група Accept йде корінням в далекий 1968 рік, коли такого напрямку музики, як хеві-метал, в природі ще не існувало Німецька група Accept йде корінням в далекий 1968 рік, коли такого напрямку музики, як хеві-метал, в природі ще не існувало. В цей час лідер і вокаліст колективу Удо Діркшнайдер (Udo Dirkschneider), будучи 16-річним підлітком, вирішив серйозно зайнятися рок-музикою. Разом зі своїм однокласником Міхаелем Вагенера (Michael Wagener) він заснував перший в своїй кар'єрі колектив, який виконував кавери The Rolling Stones і Джиммі Хендрікса в різних клубах. Але це ще не було історією тих Accept, які нам відомі, як гранди хеві-метал-сцени.

    "Золотий" склад колективу був зібраний лише в 1975 році. У нього, крім самого Діркшнайдера, увійшли гітарист Вольф Хоффманн (Wolf Hoffmann) і басист Петер Балтес (Peter Baltes), які утворили своєрідний кістяк ансамблю. Незважаючи на те, що ім'я групи "Accept" було взято за назвою одного з альбомів британських блюз-рокерів Chicken Shack, ні про яке блюзі в творчості новоспеченого колективу мови не йшло. Музиканти відразу стали виконувати досить жорсткий хард-рок, який трохи пізніше стали називати "хеві-металом".

    Два перші альбоми Accept, що вийшли в 1979 і 1980 роках, представляли собою більш важкий хард з оригінальним вокалом Діркшнайдера. Вони були дуже свіжі і цікаві, але кілька вогкуваті. Свого класичного звучання Accept домоглися лише з виходом третього лонгплея Breaker (1981).

    Звукорежисером цього альбому став Міхаель Вагенер, який колись давним-давно разом з Удо починав свій шлях в музичній індустрії. Разом з учасниками групи йому вдалося домогтися того звучання, яке згодом стало візитною карткою німецького колективу. З цього моменту кар'єра Accept почала стрімко зростати. Наступні релізи, такі як «Restless and Wild» (1982), «Balls to the Wall» (1983) і «Metal Heart» (1985) стали справжньою класикою жанру. У другій половині 80-х в колективі почався розкол: частина музикантів хотіла орієнтуватися на американський ринок і грати більш комерційну версію хеві-метала, інша - навпаки, повертатися до своїх «Тевтонським» витоків.

    Альбом «Russian Roulette» 1986 року став останнім, який група записала в своєму класичному складі. Рік по тому Accept залишаються без вокаліста - Удо Діркшнайдер, будучи до кінця відданим традиційному металу, йде, щоб незабаром з'явитися з новим проектом UDO До залишилися музикантам приєднався новий фронтмен Девід Рис (David Reece). З ним Accept випустили диск «Eat the Heat» (1989), після чого розпалися. У 1993 році відбувся довгоочікуваний реюніон мастодонтів хеві-метала. Accept возз'єдналися з Удо Діркшнайдером і випустили досить сильний альбом «Objection Overruled». Однак після цього дебати з приводу комерціалізації творчості знову поновилися. Музиканти випустили ще два диска, які опинилися повністю провальними, і благополучно розійшлися.

    У 2009 році Хоффманн і Балтес знову збирають Accept. Цього разу вокалістом колективу стає Марк Торнільо (Mark Tornillo) з американської групи TT Quick. Манера співу нового фронтмена сильно нагадувала Удо Діркшнайдера, що, безсумнівно, стало причиною поновилася популярності формації.

    В даний час в цьому оновленому складі Accept багато концертують. Вони колесять по всьому світу, не забуваючи Росію. Група випустила два студійних альбоми в 2010 і 2012 рр., І зупинятися на досягнутому, схоже, не збирається.

    Класичний склад:

    • Udo Dirkschneider - vocals
    • Wolf Hoffmann - guitar
    • Jörg Fischer - guitar
    • Peter Baltes - bass
    • Stefan Kaufmann - drums

    Дискографія:

    1. Accept, 1979
    2. I'm a Rebel, 1980
    3. Breaker, 1981
    4. Restless and Wild, 1982
    5. Balls to the Wall , 1983
    6. Metal Heart, 1985
    7. Kaizoku-Ban, 1985 (live)
    8. Russian Roulette, 1986
    9. Eat the Heat, 1989
    10. Staying a Life, 1990. (live)
    11. Objection Overruled, 1993
    12. Death Row, 1994
    13. Predator, 1996.
    14. All Areas - Worldwide, 1997 (live)
    15. Blood of the Nations 2010
    16. Stalingrad, 2012

    Корзина

    Корзина пуста